Katt savnet på Oppaker

Hannkatt savnet på Oppaker siden 1. september! Han har svart rufsete pels med litt grått i, og en stor buskete hale. Han er kastrert og chippet. Kan oppleves litt sky/ uinteressert. Hvis du har sett ham, vær snill og ta kontakt på tlf.nr 93638764.

Ukastrert hannkatt funnet Nedre hagavei - Årnes

I mai 2016 dukket han opp småskadet på ene framlabben. Han var mer sky da. Benet ble bra, men katten fortsatte å komme, tigge etter mat. Ingen naboer kjenner katten. Den kommer og går to til tre ganger om dagen til Gateteie 94, Nedre hagavei, Årnes. Til høyre etter at du har passert Fjellfoten byggefelt. Katten har blitt kosete, ønsker seg inn, og har klart hatt en eier. Han er korthåret sort med klassiske hvite tegninger. Ta kontakt med Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark dersom du kjenner til katten!

Frank på farten.

Er det noen som har sett vår kjære Frank? Han er en voksen hannkatt på 12-år som aldri har lagt ut på langtur før. Han er bosatt på Snekkermoen på Skarnes og han var sist inne til middag søndag 16.oktober. Frank er en robust kar, hovedsakelig svart, hvit i brystet, hvit på frempotene og hvite sokker på baklabbene, kastrert og chippet. Han er snakkesalig og kosete, enkelte ganger kan han være tøff i trynet:), skeptisk til andre mennesker, elsker fisk og “kupjolter” (melk). Vi har leitet høyt og lavt i hele nabolaget og snakket med naboer uten å finne pusen vår. Han er høyt savnet og vi setter pris på alle tips vi kan få.
Kontakt Hilde-Gunn telefon 92237898

THIMMI SAVNET PÅ MAGNOR.

*HAR NOEN SETT THIMMI? Han er en 1 år gammel hannkatt. Helt spesiell med lys pels med svakt mønster og helt mørk hale. Blå øyne. Er en slank og hengslete “tenåring” som skulle kastreres i disse dager. Kanskje var det det han forstod og dro på vift! Thimmi ble sist sett Lørdag 1.Oktober ved hjemmet sitt i Elvefaret på Magnor. Vi har gått dør til dør i nabolaget og etterlyst han via sosiale medier. Kanskje han har gått langt og ikke finner veien hjem? Eller er blitt innestengt noe sted? Takknemlig om du sjekker rundt hos deg og holder øynene åpne. Han er dypt savnet i hjemmet! Og er Veslas bestevenn! Håper noen har sett han og kan gi oss tips om hvor han kan være! Ring 90 12 69 61 om du har sett Thimmi nå eller tidligere!
Han er dypt savnet i heimen!

Noen som savner en ung hannkatt?

Rød og hvit, ung hannkatt funnet ved Skinnarbøl/Granli-krysset i helgen (17.09.16). Den hadde oppholdt seg ved dette krysset i noen dager. Katten er tillitsfull og kjælen, tydelig at den er vant til folk. Dersom noen savner katten, eller vet noe om hvem eieren kan være, vennligst gi beskjed på tlf 99744838.

Katt savnes Skarnes

Hannkatten Bingo 2 1/2 år har vært borte ca 4 uker. Han er sist sett ca 3 km øst for Skarnes (Snekkermoveien), men hører hjemme i Ellingsrudgrenda.
Bingo er svært tillitsfull og kjælen. Nesten helt hvit med svart hale og noen svarte flekker. Han har på seg halsbånd med telefonnummer til eier. Ta kontakt hvis du har sett han tlf 45006098

!bilde undefined!

Har du sett Elling?

Er det noen som har sett denne store kastrerte hannkatten? Han er svart med hvite tegninger i ansiktet/bryst/mage, alle 4 potene er hvite og hvit oppover bakbein. Han er også veldig lang i kroppen og halen. Vi så han sist hjemme i Snaremovegen på Granli fredag 18/8. Mors Elling er dypt savnet! Vi blir veldig glade og takknemlige for all info om Elling! Ring eller send melding til Gunn på: 97609630.

Hvem eier denne svarte hannkatten?

Helt siden i fjor sommer har jeg hatt besøk av en flott, svart hannkatt som kommer innom en til to ganger i uka. Han kommer kun for å få litt mat, han spiser ikke mye og virker absolutt ikke utsultet. I vinter kom han aldri, jeg regner derfor med at han har et hjem, og bare farter litt rundt.

Han er ukastrert, og ganske stor. Pelsen er kort og helt svart, med noen få hvite hår innimellom som man bare ser på nært hold.

Han er tam og håndterbar. Jeg kan løfte og bære ham, plukke bort flått og stort sett gjøre det jeg vil, selv om han viser at han ikke setter så veldig stor pris på det.

Jeg skulle gjerne vite om han har et hjem. Nå har han infeksjon i begge øynene, det er ikke så ille, men det plager ham sikkert en del, og kan forverres. Jeg kan selvsagt kjøpe øyedråper, men tror det blir vanskelig å få bukt med infeksjonen når han ikke kommer hit hver dag. Han vil ikke være inne her, og før jeg går til det skritt å holde ham inne her for å behandle øynene, forsøker jeg på denne måten å få kontakt med eieren.

Hvis noen vet noe om denne fine katten, kan de ringe meg på 99 22 31 20.

Dette er på Risberget i Grue.

Funnet katt Jømna

Denne katten har slått seg ned på Nøtåsberget på Jømna. Har vært der i 1 uke nå.
Mulig gått seg bort, eller eier er på ferie?
Litt usikker på kjønn.

Ta kontakt på 93896277, dersom dere kjenner til katten.

Kattunge mistet fra hjemmet mitt

Rufus, verdens flotteste katt, 3 måneder gammel, aldri vært ute hos meg. Forstår ikke hvordan han kom ut men ut kom han for har envendt hele leiligheten, men Rufus er og blir borte :-( Har ring alle i veien min men ingen har sett han. Har vært ute og leitet, venner har vært og leitet så håper noen av dere vet om noen har han forhåpentligvis inne hos seg. Vi bor på Mellomrasta – imellom Uno X og Lierrasta på Kongsvinger. Han er hvit og svart og en svart flekk rett ved det ene øye. Kjennemerke. Håper alle i området kan sjekke garasjene sine også. Han betyr veldig mye for meg. Ring meg på tlfnr : 920 35 168

Dyr i drift

Følges av 627 medlemmer.

Sone for etterlysning av dyr som er forsvunnet eller funnet i glåmdalsregionen og Nes.
Her kan alle legge inn etterlysninger. Vi ber om at du beskriver dyret så godt som mulig. Type dyr, navn, kallenavn, farge, alder, spesielle kjennetegn, når og hvor det forsvant, og at du legger ved et bilde av dyret i god oppløsning.
Alle innlegg i denne sonen kan bli trykket i papirutgaven av Glåmdalen.
Glåmdalen forbeholder seg retten til selv å velge hvilke etterlysninger som kommer på trykk, samt å redigere innholdet. Mer om sonen

Origo Dyr i drift er en sone på Origo. Les mer
Annonse

Nye bilder