Viser arkivet for september, 2016

Noen som savner en ung hannkatt?

Rød og hvit, ung hannkatt funnet ved Skinnarbøl/Granli-krysset i helgen (17.09.16). Den hadde oppholdt seg ved dette krysset i noen dager. Katten er tillitsfull og kjælen, tydelig at den er vant til folk. Dersom noen savner katten, eller vet noe om hvem eieren kan være, vennligst gi beskjed på tlf 99744838.

Katt savnes Skarnes

Hannkatten Bingo 2 1/2 år har vært borte ca 4 uker. Han er sist sett ca 3 km øst for Skarnes (Snekkermoveien), men hører hjemme i Ellingsrudgrenda.
Bingo er svært tillitsfull og kjælen. Nesten helt hvit med svart hale og noen svarte flekker. Han har på seg halsbånd med telefonnummer til eier. Ta kontakt hvis du har sett han tlf 45006098

!bilde undefined!

Har du sett Elling?

Er det noen som har sett denne store kastrerte hannkatten? Han er svart med hvite tegninger i ansiktet/bryst/mage, alle 4 potene er hvite og hvit oppover bakbein. Han er også veldig lang i kroppen og halen. Vi så han sist hjemme i Snaremovegen på Granli fredag 18/8. Mors Elling er dypt savnet! Vi blir veldig glade og takknemlige for all info om Elling! Ring eller send melding til Gunn på: 97609630.