Viser arkivet for august, 2016

Hvem eier denne svarte hannkatten?

Helt siden i fjor sommer har jeg hatt besøk av en flott, svart hannkatt som kommer innom en til to ganger i uka. Han kommer kun for å få litt mat, han spiser ikke mye og virker absolutt ikke utsultet. I vinter kom han aldri, jeg regner derfor med at han har et hjem, og bare farter litt rundt.

Han er ukastrert, og ganske stor. Pelsen er kort og helt svart, med noen få hvite hår innimellom som man bare ser på nært hold.

Han er tam og håndterbar. Jeg kan løfte og bære ham, plukke bort flått og stort sett gjøre det jeg vil, selv om han viser at han ikke setter så veldig stor pris på det.

Jeg skulle gjerne vite om han har et hjem. Nå har han infeksjon i begge øynene, det er ikke så ille, men det plager ham sikkert en del, og kan forverres. Jeg kan selvsagt kjøpe øyedråper, men tror det blir vanskelig å få bukt med infeksjonen når han ikke kommer hit hver dag. Han vil ikke være inne her, og før jeg går til det skritt å holde ham inne her for å behandle øynene, forsøker jeg på denne måten å få kontakt med eieren.

Hvis noen vet noe om denne fine katten, kan de ringe meg på 99 22 31 20.

Dette er på Risberget i Grue.

Funnet katt Jømna

Denne katten har slått seg ned på Nøtåsberget på Jømna. Har vært der i 1 uke nå.
Mulig gått seg bort, eller eier er på ferie?
Litt usikker på kjønn.

Ta kontakt på 93896277, dersom dere kjenner til katten.