Viser arkivet for april, 2016

Kjenner noen denne hannkatten på Namnå?

Kontakt 91848362

Er det noen som kjenner til denne katten i Våler?

Vi søker etter eier på denne tricolor hunnkatten. Kontakt 91848362 om du kjenner den.

Har noen sett Vera?

Vera har vært savnet siden i sommer, da hun sannsynligvis forlot fosterhjemmet hos meg på grunn av at ungene hennes hadde blitt store, og hun trives ikke så godt med mange katter rundt seg.

Hun var litt til og fra en tid, men så forsvant hun helt. Hun har vært etterlyst via Dyrebeskyttelsen på FB, men uten resultat.

Hun ble sist observert på Risberget i Grue, der hun bodde hos meg et drøyt halvår sammen med ungene sine.

Jeg har dessverre ikke bilde tilgjengelig for tiden, men Vera er lett gjenkjennelig på det spesielle mønsteret hun har på ryggen; ryggen er grå med et par hvite streker. Ellers er hun hvit med grått, ansiktet har uregelmessig mønster i hvitt og grått. Hun er forholdsvis stor og velbygd.

Vera er chippet og kastrert. Hun har vært vant til å få mat her og der før hun kom til meg, og det er sannsynlig at hun vil oppsøke mennesker for å få mat nå som det er vanskeligere å fange selv.

Hun er tam og tillitsfull, men en selvstendig og ikke så veldig kosete katt. Lyder neppe navnet sitt.

Hvis noen har sett henne, vil jeg svært gjerne ha beskjed. Det er snart vinter, og hun kommer til å lide i snø og kulde. Er hun påkjørt, vil jeg gjerne ha beskjed om det også.

26.04.16: Jeg har ikke gitt helt opp! Legger inn et par bilder av Vera, så får vi se om noen kjenner henne igjen. Hvis hun har gått ute i vinter er hun sannsynligvis tynnere og ikke så velstelt.

Anita Moum

mob: 99 22 31 20

Kjenner noen denne katten?

Siden påsketider har denne fine, lille hannkatten vært innom meg på Risberget i Grue nesten hver dag for å få mat og hilse på mine puser.

Han var veldig sky i begynnelsen, men nå får jeg stryke ham, og han er ganske kosete. Dessverre kjenner jeg at kroppen er full av harde tover, og jeg mistenker at han ikke har noe hjem. Tror det er denne katten som også har vært hos en av naboene mine, og jeg ser at han er ved en gammel låve her.

Jeg tror ikke han er så gammel, en voksen, ung katt. Han er ukastrert.

Jeg håper at hvis noen vet hvem som eier denne katten, kan gi meg beskjed om det. Hvis ingen eier ham, får jeg ta ham til dyrlegen og ta vare på ham til han kan få et permanent hjem.

Ring eller send SMS til 99 22 31 20 hvis du har opplysninger.

Pus savnet fra Langeland!

Vår kjære pus er savnet – sist sett ved blokkene i Odins veg på Lørdag 23/4.
Hun er chippet og tatovert inne i øret. Grå, relativt langhåret – med symmetrisk hvit tegning rundt snuten og på bryst/mage. Hun er kosete og fortrolig med mennesker…ta kontakt på 92290192 eller henvend dere til veterinær/politi hvis dere har sett henne.

Yme har kommet hjem ❤

Yme 4 år er savnet fra Kirkenær, Grue kommune siden 15/4. Hun er kastrert og chippet. Yme er hvit på magen, bena og i ansiktet, tigret på rygg og hodet, har stor brun hale.

Hun har ikke for vane å gå langt unna hjemmet, er veldig hjemmekjær og kommer når jeg roper. Det er ingen tegn til henne, så forhåpentligvis har hun vandret en tur, og at noen ser henne og gir meg beskjed.

Svart, kastrert hannkatt savnet

Kastrert 2-år gammel, hannkatt,

har vært borte siden onsdag 6.apil 2016.
Han heter Rasmus, er hjemmekjær, kosete og tillitsfull, og går normalt korte lufteturer. Han er svart, har silkemyk pels, stor bustete hale og en liten hvit flekk under haka. Sist sett i Ullern-området i Sør-Odal, mellom E 16, Togstadvegen, Oles veg, Hylterudvegen og Dyståa. Han er jaget av gårde av en villkatt, og vi ber derfor folk sjekke uthus, boder, bilvrak, kjellere osv., hvor han kanskje kan gjemme seg. Han er chippet, så det er gratis å få sjekket hans identitet hos veterinær. Henv: 90780771 / 90178598.