Viser arkivet for oktober, 2016

Katt savnet på Oppaker

Hannkatt savnet på Oppaker siden 1. september! Han har svart rufsete pels med litt grått i, og en stor buskete hale. Han er kastrert og chippet. Kan oppleves litt sky/ uinteressert. Hvis du har sett ham, vær snill og ta kontakt på tlf.nr 93638764.

Ukastrert hannkatt funnet Nedre hagavei - Årnes

I mai 2016 dukket han opp småskadet på ene framlabben. Han var mer sky da. Benet ble bra, men katten fortsatte å komme, tigge etter mat. Ingen naboer kjenner katten. Den kommer og går to til tre ganger om dagen til Gateteie 94, Nedre hagavei, Årnes. Til høyre etter at du har passert Fjellfoten byggefelt. Katten har blitt kosete, ønsker seg inn, og har klart hatt en eier. Han er korthåret sort med klassiske hvite tegninger. Ta kontakt med Dyrebeskyttelsen Norge Hedmark dersom du kjenner til katten!

Frank på farten.

Er det noen som har sett vår kjære Frank? Han er en voksen hannkatt på 12-år som aldri har lagt ut på langtur før. Han er bosatt på Snekkermoen på Skarnes og han var sist inne til middag søndag 16.oktober. Frank er en robust kar, hovedsakelig svart, hvit i brystet, hvit på frempotene og hvite sokker på baklabbene, kastrert og chippet. Han er snakkesalig og kosete, enkelte ganger kan han være tøff i trynet:), skeptisk til andre mennesker, elsker fisk og “kupjolter” (melk). Vi har leitet høyt og lavt i hele nabolaget og snakket med naboer uten å finne pusen vår. Han er høyt savnet og vi setter pris på alle tips vi kan få.
Kontakt Hilde-Gunn telefon 92237898

THIMMI SAVNET PÅ MAGNOR.

*HAR NOEN SETT THIMMI? Han er en 1 år gammel hannkatt. Helt spesiell med lys pels med svakt mønster og helt mørk hale. Blå øyne. Er en slank og hengslete “tenåring” som skulle kastreres i disse dager. Kanskje var det det han forstod og dro på vift! Thimmi ble sist sett Lørdag 1.Oktober ved hjemmet sitt i Elvefaret på Magnor. Vi har gått dør til dør i nabolaget og etterlyst han via sosiale medier. Kanskje han har gått langt og ikke finner veien hjem? Eller er blitt innestengt noe sted? Takknemlig om du sjekker rundt hos deg og holder øynene åpne. Han er dypt savnet i hjemmet! Og er Veslas bestevenn! Håper noen har sett han og kan gi oss tips om hvor han kan være! Ring 90 12 69 61 om du har sett Thimmi nå eller tidligere!
Han er dypt savnet i heimen!