Hvem eier denne svarte hannkatten?

Helt siden i fjor sommer har jeg hatt besøk av en flott, svart hannkatt som kommer innom en til to ganger i uka. Han kommer kun for å få litt mat, han spiser ikke mye og virker absolutt ikke utsultet. I vinter kom han aldri, jeg regner derfor med at han har et hjem, og bare farter litt rundt.

Han er ukastrert, og ganske stor. Pelsen er kort og helt svart, med noen få hvite hår innimellom som man bare ser på nært hold.

Han er tam og håndterbar. Jeg kan løfte og bære ham, plukke bort flått og stort sett gjøre det jeg vil, selv om han viser at han ikke setter så veldig stor pris på det.

Jeg skulle gjerne vite om han har et hjem. Nå har han infeksjon i begge øynene, det er ikke så ille, men det plager ham sikkert en del, og kan forverres. Jeg kan selvsagt kjøpe øyedråper, men tror det blir vanskelig å få bukt med infeksjonen når han ikke kommer hit hver dag. Han vil ikke være inne her, og før jeg går til det skritt å holde ham inne her for å behandle øynene, forsøker jeg på denne måten å få kontakt med eieren.

Hvis noen vet noe om denne fine katten, kan de ringe meg på 99 22 31 20.

Dette er på Risberget i Grue.

Vist 87 ganger. Følges av 3 personer.

Kommentarer

Prøv å sett på han et halsbånd med en lapp inni en hylse eller noe med beskjed om at eier må kontakte deg. Hvis han går hjem til eierene sine, så vil de (forhåpentlig) se dette. Ser at det er liten sjanse for at han er chipet dersom han ikke er kastrert, men han kan ha blitt chipet som kattunge. Kan være greit å sjekke for chip. Håper han har et hjem, og at dere finner ut av dette. Mvh Mariann Sundby

Jeg har funnet ut at han bor i nabolaget nå! (Trodde at Origo var lagt ned, så jeg har ikke oppdatert her.) Han kommer fortsatt bare en gang i uka eller så. Kanskje han bare vil ha litt variasjon i kosten?

Annonse

Nye bilder